Marknadskoordinator efterlyses!

Published 9 November, 2017

På Arbesko tillverkar vi världens bästa skydds- och yrkesskor för professionella användare. Nu har vi bestämt oss för att bli världsbäst på att sälja dem, också. Till vårt nya, växande team söker vi därför en marknadskoordinator som vill vara med och se till att vi når dit!

Förutom att du får gå i enormt bekväma och pålitliga skor, driver du tillsammans med vårt team ett nytt sätt att arbeta. Vi erbjuder en nyckelroll på marknadsavdelningen, med stor utvecklingspotential. Vi förväntar oss att du, precis som vi, tycker om att jobba proaktivt, och kommer med egna sprudlande idéer och initiativ på hur vi bäst ska stärka och marknadsföra vårt varumärke.

Du kommer att ansvara för innehåll i och uppdateringar av sociala medier, producera trycksaker som säljmaterial, kataloger och nyhetsbrev (både externt och internt), koordinera och beställa material till kampanjer, mässor och events och hålla löpande kontakt med reklam- och PR-byrå – dvs göra allt och lite till. Du har erfarenhet av försäljningsdrivande marknadsföring, kan svänga dig med ord, har koll på hur man syns och hörs genom bruset i sociala medier, kan skina inom trycksaksproduktion, och bemästra InDesign, Illustrator och Photoshop och uppdatera vår webbplats. Men viktigast för oss är din inställning. Våra ledord är Pålitlig, Positiv och Proaktiv – och visst känner du igen dig själv i dem?

Du kommer mest arbeta på kontoret i Örebro, men räkna med att få resa till vår fantastiska skofabrik i Kumla med jämna mellanrum, eller andra ställen där du behöver synas och höras. Vi vill att du börjar så snart som möjligt (helst igår), och tjänsten är en tillsvidaretjänst. Vi kommer intervjua löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan med CV till vår Marknadschef Maria Jonsson, maria.jonsson@arbesko.se, tfn 072-452 54 35